Translate

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekstgrootte:

Kleiner wonen en verhuiscoach

Woont u in een huurhuis van De Goede Woning, bent u 55+ en heeft u wel eens het gevoel dat uw huis te groot wordt? Bijvoorbeeld omdat alle kinderen de deur uit zijn? Is het onderhoud van de tuin zwaarder, of zou u eigenlijk wel gelijkvloers willen wonen? Ziet u op tegen een verhuizing of weet u niet waar te beginnen? 

De verhuiscoach helpt u
Marien Schrijner is verhuiscoach van de Provincie Gelderland. Hij helpt 55-plussers die willen verhuizen van hun ruime sociale huurwoning naar een huurhuis dat beter past.

Wat kan de verhuiscoach voor u doen?
Samen met u kijkt de verhuiscoach wat voor u een passend nieuw thuis kan worden en wat daarvoor nodig is. We kijken wat u zelf kunt doen en wie u kan helpen, bijvoorbeeld familie, vrienden of buren. Waar nodig en waar mogelijk biedt de verhuiscoach aanvullende hulp.

Vrijwillig, geen verplichting
Goed om te weten: u bent tot niets verplicht, het gaat erom dat u prettig woont. In uw huidige huis, of in een ander huis als dat beter past. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en hoe we u kunnen helpen.’ Meer lezen…

Gratis meedoen of meer weten?
Stuur gerust een email (verhuiscoach@gelderland.nl) voor een kennismaking met verhuiscoach Marien. Hij bespreekt tijdens een telefoongesprek of huisbezoek uw woonwensen en helpt u bij de zoektocht naar een huis dat bij u past. Nodig gerust uw kinderen of een vriend(in) bij dit gesprek uit.

U kunt gratis gebruik maken van onze steun en bent nergens toe verplicht.

MarienSchrijner

Contact:
Email: verhuiscoach@gelderland.nl
Website: www.gelderland.nl/Verhuiscoach