Translate

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekstgrootte:

Huur opzeggen

 

Heeft u al een account voor ons klantportaal?
Dan kunt u hier inloggen en uw huur opzeggen.

Heeft u geen account voor ons klantportaal?
Via onderstaand formulier kunt u de huur opzeggen. Dit kan op elke werkdag van de maand met minimaal een opzegtermijn van een maand. Wanneer u bijvoorbeeld de huur op 18 mei wilt laten eindigen, dan moet uw huuropzegging uiterlijk op 18 april in ons bezit zijn. Valt deze dag in het weekend of op een feestdag dan wordt de eerst volgende werkdag aangehouden. Wanneer een huurder is overleden, kan een contactpersoon de huur van de woning opzeggen. U voegt dan de akte van overlijden als bijlage toe. Zegt u minimaal twee maanden van tevoren uw huur op, dan geven wij u een cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Een huuropzegging is definitief. Wij accepteren geen opzeggingen onder voorbehoud. Voor u kan dit lastig zijn, als u bijvoorbeeld nog niet weet wanneer uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd. Voor ons betekent een huuropzegging echter dat wij bezig gaan om nieuwe kandidaten te werven voor uw woning. Wij moeten dan kunnen aangeven wanneer de woning beschikbaar komt voor de nieuwe huurder.

Let op! Bij woningen met een bouwjaar voor 1994 mag u geen vloerenafwerking, trapafwerking en gaskachels verwijderen voordat De Goede Woning bij u is geweest voor de vooropname in de woning. De verhuurmakelaar zal tijdens deze afspraak de richtlijnen met u doorspreken.

Wilt u alvast onze richtlijnen bekijken voor het opleveren van de woning? Klik dan hier

 
1 2 3 4 5 6
Pagina 1 van 6

Velden met een * zijn verplichte velden

Uw gegevens

CAPTCHA
Deze vraag is er voor om spam te voorkomen.