Translate

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekstgrootte:

Verhuisservice

Verhuizen is niet alleen spannend maar ook leuk. U kunt uw nieuwe woning inrichten en leert nieuwe mensen kennen. Maar, u moet ook veel regelen zoals het vervoer van uw spullen en het doorsturen van post naar uw nieuwe adres.

Verhuisbus
De meeste mensen regelen zelf hun eigen verhuizing. Om het onze nieuwe huurders gemakkelijker te maken krijgt iedereen bij het tekenen van het huurcontract een verhuisbon. Met deze bon kunt u bij Autoverhuur Bultman een bus huren voor 1 dag. U betaalt naast een borgsom alleen de verbruikte brandstof en de BTW. De borgsom wordt aan het einde van de huurperiode verrekend met de kosten. De huur is voor rekening van De Goede Woning.

Adreswijziging
Met PostNLVerhuisservice kunt u heel eenvoudig uw adreswijziging doorgeven aan allerlei instanties, zoals financiële instellingen, verzekeringsbedrijven, kranten, tijdschriften en school. Bovendien kunt u de post een maand lang gratis doorsturen naar uw nieuwe adres. Ga naar www.verhuisservice.nl om dit te regelen.

Verhuischecklist
Om het u makkelijker te maken, hebben wij in de huurmap een verhuischecklist toegevoegd. Vink de punten van de checklist af nadat u het geregeld hebt, en u weet zeker dat u niets vergeet.