Translate

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekstgrootte:

Buurtwensen

Een goede woonomgeving heeft invloed op het wonen. Wij zien het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid de straat/buurt/wijk schoon en veilig te houden. Wij leveren daaraan onze bijdrage maar verwachten ook van onze bewoners medewerking aan het schoon en leefbaar houden van de buurt. Initiatieven die hieraan bijdrage zijn welkom!

Wens
Heeft u een wens voor een goede woonomgeving of een idee waarbij bewoners elkaar kunnen ontmoeten? Wij horen het graag. U kunt via het aanvraagformulier buurtwensen een verzoek bij ons doen. Vergeet niet te omschrijven wat uw wens inhoudt, wat de verwachte kosten zijn en of buurtbewoners het idee ondersteunen.

Binnen twee weken ontvangt u van de consulent wijk & ontwikkeling bericht over uw aanvraag.

Materialen te leen
De Goede Woning, de Woonmensen en Ons Huis hebben een gezamenlijke materialen opslag. Organiseert u een buurtactiviteit of een buurtfeest? De wooncorporaties helpen u graag om er een succes van te maken. Als huurder leent u gratis materialen om uw activiteit te laten slagen. Denk hierbij aan tenten, een geluidsinstallatie of sport- en spelmaterialen voor kinderen. Voorwaarde is wel dat de activiteit voor en door de buurt wordt georganiseerd.

Heeft u interesse, meldt u zich dan aan via dit aanvraagformulier. U wordt doorverwezen naar de website van De Woonmensen, klik daar op de blauwe button 'volgende'. U gaat dan naar het aanvraagformulier welke u ook als huurder van De Goede Woning kunt invullen en verzenden.