Translate

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekstgrootte:

Wijk in beeld

Om goed te kunnen wonen is een goede woonomgeving ook belangrijk. De Goede Woning ziet het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid de woonomgeving schoon, heel en veilig te houden. Wij leveren hieraan onze bijdrage. Zo zijn er bijvoorbeeld buurtbeheerders en consulenten in de wijk aanwezig en ondersteunen wij buurtwensen die bijdrage aan een goede woonomgeving.

Voor vragen over de woonomgeving of over het wonen in uw wijk kunt u contact opnemen met onze buurtbeheerders of consulenten wijk & ontwikkeling. 

Wat doet de buurtbeheerder?
De buurtbeheerder is het eerste aanspreekpunt voor bewoners op het gebied van schoon, heel en veilig in de directe woonomgeving en de algemene ruimten van een woongebouw. De buurtbeheerder controleert bijvoorbeeld het schoonmaakwerk, vervangt kapotte lampen en voert kleine reparaties binnen het woongebouw uit en onderhoudt contacten met bewoners en aannemers.

Contactgegevens buurtbeheerders

Wat doet de consulent wijk & ontwikkeling?
De consulent wijk & ontwikkeling onderhoudt de contacten met bewoners als het gaat om overlast, woonbegeleiding, huurbemiddeling, woonfraude en leefbaarheid. De consulent onderhoudt tevens de contacten met andere betrokken partners uit de wijk, zoals de wijkagent en hulpverleners in de buurt.

Meer weten over de wijken in Apeldoorn? Klik op onderstaande blauwe pijlen en u leest hier meer over.