Translate

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekstgrootte:

Klussen

Wij geven u de ruimte om uw huurwoning naar eigen smaak en voorkeur in te richten. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een nieuwe keuken, douche of toilet te realiseren. De meeste veranderingen hoeft u bij het verlaten van de woning niet te herstellen.

Advies
Wilt u ingrijpende veranderingen aanbrengen die niet eenvoudig te verwijderen zijn? Dan moet u eerst een afspraak maken met onze technisch woonconsulent. Hij heeft specifieke informatie over uw woning en kan u adviseren over de mogelijkheden. Samen met u maakt hij afspraken over bijvoorbeeld het onderhoud, een eventuele vergoeding en over wie wat doet bij het verlaten van de woning. Alle afspraken worden schriftelijk vastgelegd.

Richtlijnen
Een nieuwe bewoner mag niet de dupe worden van een slecht uitgevoerde klus. Daarom hebben wij spelregels opgesteld waar de beoogde veranderingen aan moeten voldoen. Deze richtlijnen garanderen de bouwtechnische staat, veiligheid, het onderhoud en de verhuurbaarheid van de woning. Meer informatie leest u in onze brochure Huis in Eigen Hand.