Nieuws

Ondertekening samenwerkingsafspraken vastgoedpartners

Op woensdag 31 januari tekenden De Goede Woning en geselecteerde vastgoedpartners het nieuwe samenwerkingscontract. Ook werden op een groot bord van een meter breed 5 handtekeningen gezet om de samenwerkingsafspraken te bekrachtigen. Een feestelijk moment wat uitgebreid met elkaar werd gevierd.

Water in de kelder of kruipruimte door hoog grondwater

Er is de laatste weken ontzettend veel regen gevallen. Rivieren treden buiten de oevers, het grondwater staat ontzettend hoog en de regen trekt bijna niet meer weg. Ook hier hebben we last van het vele water. In sommige wijken is de grond helemaal verzadigd en dat merk je. Bijvoorbeeld door plassen op straat, maar ook aan water in kelders en kruipruimtes. Veel mensen in Nederland hebben nu last van een natte kruipruimte of kelder, helaas ook in Apeldoorn.

Prestatieafspraken 2024 - 2025 ondertekend.

"Voor iedereen een huis dat voelt als een thuis"  onder deze ambitie zetten de gemeente Apeldoorn , de woningscorporaties de Woonmensen , Mooiland , De Goede Woning , Veluwonen, Ons Huis  en de huurderbelangenverenigingen hun handtekeningen vandaag. ...

Kersttournee GoWo's

Onze buurtbeheerders band, de GoWo’s zijn begonnen aan hun kersttournee. Ze treden deze week en volgende week in diverse (ouderen)complexen van ons op. We willen onze bewoners door muziek met elkaar in contact brengen en verbinden. Ben je in de buurt...

Kalender cadeau voor alle huurders

Naast je thuis voelen in je huis is het net zo belangrijk dat je woning gezond is. Goede ventilatie helpt om je woning gezond te houden. Daarom geven we je graag tips over hoe je dat het beste kunt doen. En met 'we' bedoelen we de Apeldoornse woningcorporaties.

Vanaf 1 november nieuwe aannemers voor reparaties!

Vanaf 1 november werken we samen met twee nieuwe aannemers voor reparaties en werkzaamheden bij verhuizingen. Aannemer Veeneman - met wie we al jaren samenwerken blijft. Geeft u een reparatie aan ons door? Dan neemt een van deze aannemers contact met...

Dubbelbeek: 84 tijdelijk huurappartementen

Nederland zit in een woningcrisis en ook in Apeldoorn is er een tekort aan (betaalbare) huizen. Daarom zoeken we naar oplossingen voor de korte en voor de lange termijn. Het Rijk heeft 2.000 tijdelijke appartementen gekocht. 84 van deze appartementen zijn voor de Dubbelbeek in Apeldoorn.

Duurzaam goed wonen - nu en later

Aan de Roodborstweg in Apeldoorn worden 9 woningen van ons voorbereid op de toekomst. De huidige cv-ketel en WTW-unit worden vervangen. Voor ons is dit aanleiding om te onderzoeken of er meer maatregelen genomen kunnen worden om de woningen te verduurzamen.

Samenwerkingsovereenkomst duurzame warmte in De Maten

Gemeente Apeldoorn en de woningcorporaties Mooiland, Ons Huis, de Woonmensen en De Goede Woning ondertekenden 19 juni een samenwerkingsovereenkomst om samen op te trekken voor het realiseren van duurzame warmte in De Maten. Wethouder Danny Huizer: “Door onze krachten te bundelen, kunnen we ook huurders laten overstappen op duurzame warmte.”