Nieuws

Pas op voor oplichters!

Oplichters maken misbruik van de woningnood. Bijvoorbeeld door het aanbieden van onrealistische cursussen of door te doen alsof ze huurwoningen aanbieden. Wees daarom alert!

Let Op Oplichters

Woonbelevingsonderzoek 2024

In mei en juni onderzoeken we wat onze huurders vinden van hun buurt en woning. Deelnemen kan anoniem. Jouw mening is belangrijk voor ons! Doe je mee?

KTO Website

Samen voor een sterke en solidaire Stedendriehoek

Hoe houden we de Stedendriehoek vitaal, slagvaardig en in balans? De Goede Woning en de andere woningcorporaties in de regio pleiten voor verdergaande en nauwe samenwerking tussen álle partijen in de regio Stedendriehoek.

Stedendriehoek

Jaarlijkse huuraanpassing

Ieder jaar passen wij per 1 juli de huurprijzen aan. De overheid bepaalt hoeveel dit maximaal mag zijn. Lees hier waarom de huur wordt aangepast en vind antwoorden op de meest gestelde vragen.

Huuraanpassing

ALV De Sleutel 2024

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Huurdersbelangenvereniging De Sleutel staat gepland voor mei. Kijk hier voor meer informatie.

Logo De Sleutel

Ondertekening samenwerkingsafspraken vastgoedpartners

Op woensdag 31 januari tekenden De Goede Woning en geselecteerde vastgoedpartners het nieuwe samenwerkingscontract. Ook werden op een groot bord van een meter breed 5 handtekeningen gezet om de samenwerkingsafspraken te bekrachtigen. Een feestelijk moment wat uitgebreid met elkaar werd gevierd.

Samenwerkeninvastgoed 18

Water in de kelder of kruipruimte door hoog grondwater

Er is de laatste weken ontzettend veel regen gevallen. Rivieren treden buiten de oevers, het grondwater staat ontzettend hoog en de regen trekt bijna niet meer weg. Ook hier hebben we last van het vele water. In sommige wijken is de grond helemaal verzadigd en dat merk je. Bijvoorbeeld door plassen op straat, maar ook aan water in kelders en kruipruimtes. Veel mensen in Nederland hebben nu last van een natte kruipruimte of kelder, helaas ook in Apeldoorn.

Hoogwater

Prestatieafspraken 2024 - 2025 ondertekend.

"Voor iedereen een huis dat voelt als een thuis"  onder deze ambitie zetten de gemeente Apeldoorn , de woningscorporaties de Woonmensen , Mooiland , De Goede Woning , Veluwonen, Ons Huis  en de huurderbelangenverenigingen hun handtekeningen vandaag. ...
Ondertekening Prestatieafspraken 1

Kersttournee GoWo's

Onze buurtbeheerders band, de GoWo’s zijn begonnen aan hun kersttournee. Ze treden deze week en volgende week in diverse (ouderen)complexen van ons op. We willen onze bewoners door muziek met elkaar in contact brengen en verbinden. Ben je in de buurt...
GoWo's