Ondertekening samenwerkingsafspraken vastgoedpartners

Het had al een langere aanloop. In 2022 is de samenwerking opgezet tussen De Goede Woning en de geselecteerde partners Hemink Groep, Nijhuis/Wolters en Talen Vastgoedonderhoud. Binnen de samenwerking zijn samenwerkingsafspraken en project overstijgende templates en procesafspraken vastgelegd. Onze Opgavemanager Duurzaamheid & Planmatig onderhoud Marloes Vinken begeleidde samen met  Organisatieadviesbureau SmartR het hele traject.

Deze vernieuwende manier van samenwerken in vastgoed draait om transparantie en vertrouwen waarbij we efficiënt en effectief samenwerken. Het resultaat staat voorop. Het staat helder verwoord in de ambitie die met elkaar is opgesteld: “De Goede Woning en de partners werken gezamenlijk efficiënt over de organisatiegrenzen heen. We benutten de kennis en kunde effectief, bewaken en borgen de kwaliteit en een markconforme prijs met tevreden huurders als doel binnen het Samenwerken in Vastgoed.”

Hoewel deze aannemers al een tijd het (planmatig) onderhoud uitvoeren, moest het officiële moment nog plaatsvinden. Dat was vanmiddag. Na het ondertekenen werd er symbolisch met elkaar een puzzel gemaakt. Zoals het bij een puzzel hoort, passen alle stukken naadloos in elkaar. En zo groeien de partijen met elkaar in vastgoed. We blijven elkaar opzoeken en koffiedrinken om die groei te realiseren en de ambities waar te maken. Uiteraard ontbraken de versnaperingen niet tijdens deze feestelijke gebeurtenis.